Η ιστορία των “toeat” ξεκίνησε το 1994, όπου δύο αγαπημένα πρώτα ξαδέλφια, οι Γιώργος και Γιώργος Καραφύλλης, με όρεξη για εργασία και μεράκι, δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα γρήγορου φαγητού “toeat” στην οδό Ασκληπιού της Λάρισας (Πλατεία Ταχυδρομείου) δίνοντας νέα φιλοσοφία στην περιοχή με την εικόνα του μεγάλου λαχταριστού γύρου. 25 χρόνια, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, η εμπιστοσύνη κτίστηκε από κοινού με ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΑ-ΤΑΧΥΤΗΤΑ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ως βασικές αρχές, ντόπια κρέατα και υλικά με απλές συνταγές μπαχαρικών που απογειώνουν τις γεύσεις. Άλλωστε το 80% της πόλης τρώει μόνο στα 6 καταστήματα “toeat” τα οποία διατηρούν τον ΣΩΣΤΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ τρόπο κοψίματος του γύρου με ειδικά μαχαίρια, μια δύσκολη κι επίπονη τεχνική που αποδίδει το τέλειο αποτέλεσμα την κατάλληλη στιγμή με το ιδανικό χρώμα.

Διαχρονικά οι στόχοι ήταν υψηλοί. Από την αρχή έως σήμερα, οι προσπάθειες εντείνονται και προσαρμόζονται συνεχώς στις απαιτήσεις και στις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, γίνονται συνεχώς επενδύσεις στην ποιότητα του φαγητού, των καταστημάτων, του προσωπικού και των υπηρεσιών διανομής. Από το 1994 το “toeat” έφερε στη Λάρισα και όχι μόνο νέα νοοτροπία fast food ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά. Δημιουργήθηκε ο πιο ελαφρύς και γευστικός γύρος με διαφορά κάνοντας τους καταναλωτές να τον προτιμούν με μεγάλη συχνότητα χωρίς ενοχλήσεις και αυτό διαδόθηκε γρήγορα στόμα με στόμα. Ο γύρος όπως και όλα τα προϊόντα “toeat” είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας ώστε να καταλήξουν στο χέρι ή στο πιάτο των πελατών και είναι μελετημένοι συνδυασμοί επιλεγμένων κρεάτων με μπαχαρικά–μυστικές συνταγές που προέκυψαν έπειτα από ατελείωτες ώρες εκπαίδευσης, παρασκευής υλικών και γευστικών δοκιμών. O γύρος αποτελείται από 100% πανσέτα καλά καθαρισμένη–αναλογία που προσέφερε πρώτο το “toeat” το 1994 κι έπειτα στο πέρασμα των ετών αντέγραψαν πολλά ανταγωνιστικά καταστήματα χωρίς να πετύχουν ποτέ την τέλεια συνταγή. Οι επενδύσεις της επιχείρησης δεν κάνουν ποτέ διάλειμμα. Κατασκευάστηκαν σταδιακά 6 καταστήματα στη Λάρισα, εξυπηρετώντας με οργάνωση και ταχύτητα μια περιοχή που ζουν πάνω από 200.000 άτομα ενώ η επιχείρηση απέρριψε πολλές προτάσεις franchise διατηρώντας τον έλεγχο και την ποιότητα.

Σήμερα εργάζεται στα καταστήματα “toeat” όλη η οικογένεια Καραφύλλη (2η γενιά) μαζί με 100 και πλέον άτομα, σε 24ωρη βάση, από την επιχείρηση οφελούνται άμεσα ή έμμεσα τουλάχιστον 100 οικογένειες της πόλης υπαλλήλων και συνεργατών. Η εκπαίδευση και η εξέλιξη του προσωπικού για την επιχείρηση “toeat” είναι ιδιαίτερα σημαντική. Πραγματοποιούνται σεμινάρια (υγιεινής και λειτουργίας) σε τακτά χρονικά διαστήματα και παρέχονται σχετικές γνώσεις καθημερινά. Η φιλοσοφία “toeat” καλλιεργείται στο προσωπικό κι εφαρμόζεται στην πράξη. Οι εργαζόμενοι νιώθουν αμέσως τη συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια, αισθάνονται ότι δουλεύουν για το «πρώτο όνομα» της πόλης.

Στα καταστήματα γρήγορου φαγητού “toeat” οι λεπτομέρειες τίθενται στην ημερήσια διάταξη και είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Η καθαριότητα όλων των χώρων και η συνεχής επίβλεψή της είναι το παν. Τα προϊόντα παρασκευάζονται όλα εντός των καταστημάτων με εξαίρεση τους τόνους γύρου που για λόγους ασφαλείας και σωστής συντήρησης παρασκευάζονται στην τοπική επιχείρηση «Κασίδης Meetland». Όλα καταναλώνονται εντός 24 ωρών. Η συνολική ημερήσια κατανάλωση χοιρινού κρέατος ξεπερνά τον ένα τόνο και οι πωλήσεις βρίσκονται σταθερά σε άνοδο. Υπάρχει πίστη στην καθημερινή βελτίωση και η προσπάθεια για το καλύτερο δε σταματά ποτέ. Είναι δύσκολο να κερδίσει ένα fast food την εμπιστοσύνη και η επιχείρηση “toeat” 25 χρόνια το έχει καταφέρει. Ζητά καθημερινά και ακούει γνώμες και παρατηρήσεις των πελατών και λειτουργεί συχνά με βάση αυτές, αξιολογώντας τις προτάσεις στελεχών και φίλων.

“Toeat” σημαίνει επίσης αισθητική. Το ντεκόρ των καταστημάτων αποτελεί ανέκαθεν πρότυπο στη Λάρισα με επιλογές υλικών και τεχνικές που έγιναν προϊόν αντιγραφής από πολλά καταστήματα του χώρου εστίασης. Οι γεύσεις, τα προϊόντα, η φιλοσοφία “toeat” και γενικότερα το επιχειρηματικό πλάνο μιμήθηκε πολύ από τον ανταγωνισμό αλλά πάντα με μόχθο και πρωτοπορία τα καταστήματα “toeat” αποτελούν την πρώτη επιλογή! Αυτή η πολυετής εμπιστοσύνη των Λαρισαίων δίνει τη δύναμη και δημιουργεί την υποχρέωση της ανταπόδοσης. Στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης το “toeat” είναι μπροστά με συνεχή παρουσία στα τοπικά ΜΜΕ, υλοποιώντας νέες ιδέες ενώ παράλληλα με ενέργειες marketing και δημοσίων σχέσεων, υποστηρίζει την εικόνα των προϊόντων, την προσέγγιση και την εξυπηρέτηση του προσωπικού και του delivery (το πιο γρήγορο της πόλης) και πραγματοποιεί διαγωνισμούς δίνοντας δώρα στους πελάτες του. Στις εν λόγω προωθητικές ενέργειες εντάσσεται και η δημιουργία νέων εφαρμογών και ιστοσελίδων.

Ο Λαρισαίος ξέρει να τρώει, ξέρει και τί τρώει.. Σήμερα το “toeat” δείχνει το δρόμο στο γρήγορο φαγητό της Λάρισας με κοινό όλων των ηλικιών που απολαμβάνει τον γύρο του με την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. Με σημαία το Νο1 ΓΥΡΟ, που αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή, σχεδιάζονται πρωτίστως ποιοτικά νέα προϊόντα για όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Είναι γνωστό άλλωστε ως «το όνομα που έκανε μόδα το γύρο στη Λάρισα». Τελευταία εντάχθηκαν στο πλούσιο μενού νέες σαλάτες, γλυκά και light πιάτα, επιλογές που κάνουν εντύπωση και θα ζήλευε ακόμη κι ένα gourmet εστιατόριο! Το 2022 οι στόχοι είναι σταθερά υψηλοί και η επιχείρηση θα ερευνήσει ιδιαίτερα νέες γεύσεις και συσκευασίες για τα δημοφιλή προϊόντα της. Με όραμα και συνεχή βελτίωση το “toeat” είναι πρώτο στον ανταγωνισμό ποιότητας και γεύσης! Η ιστορία συνεχίζεται…

28 χρόνια μαζί / Ευχαριστούμε! 

Ποιότητα – Ποσότητα – Γεύση Μοναδική

  • Στους χώρους επικρατούν χρώματα λευκά και γκρι
    που φανερώνουν
    την άψογη καθαριότητα
  • Δεν υπέκυψε ποτέ σε προτάσεις franchise
    κρατώντας τον έλεγχο και την ποιότητα
  • Online υπηρεσία παραγγελιών -10%
  • Αγαπημένη διατροφή για τρεις γενιές πελατών
  • Παραλαβή 1-3′ εντός και 25′ στο delivery
  • Τέλεια αναλογία Πίτας Γύρου και τιμής
  • Η πιο γρήγορη εξυπηρέτηση
  • Άμεση επαφή με τον πελάτη
  • Τίμιο φαγητό – Μπόλικο και χορταστικό
  • Μεγαλύτερη Πίτα – Κορυφαίο Ψωμάκι
  • Αγαπημένη διατροφή για τρεις γενιές πελατών
  • Όλα τα τεμάχια άνω των 130γρ
  • Όλα χειροποίητα και προσεγμένα
  • Οι πιο πλούσιες σαλάτες και διαίτης
  • 5 χορταστικά μεγέθη: Γυρόνι – Γύρος – Μικρή
  • Sexy Γύρος ή σάντουιτς – Μερίδα
  • Σωστός και παραδοσιακός τρόπος κοψίματος γύρου
    με μαχαίρια – επίπονη τεχνική για καλύτερο αποτέλεσμα
    την κατάλληλη στιγμή στο σωστό χρώμα
  • Ικανοποίηση κάθε απαιτητικού ουρανίσκου
  • Βιτρίνα ζωντανής παρουσίασης υλικών
  • Νέα ανανεωμένα προϊόντα: Γυρόνι – Sexy
     – Μικρή – Σκεπαστή – Caesar’s – Burger –
     Τυρένιο – Club Γύρος και Γύρος με το κιλό!